Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Steve Bannon, Trump korábbi főtanácsadója is kegyelmet kapott a távozó elnöktől

Szerző: | 2021. január 20., 10:47 | Külföld

Donald Trump amerikai elnök felszólal az amerikai Republikánus Párt elnökjelölt-állító konvencióján az észak-karolinai Charlotte városában 2020. augusztus 24-én, a négynapos esemény kezdőnapján (Fotó: MTI/EPA/AP/Chris Carlson)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Legalább száz embernek adott kegyelmet elnöki ciklusa lezárása előtt Donald Trump, akinek utódját, Joe Bident ma iktatják be az Amerikai Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban. A Trump által elnöki kegyelemben részesítettek között van Steve Bannon, az elnök korábbi főtanácsadója, akit tavaly nyáron tartóztattak le csalás miatt – vette észre a Telex. Emlékeztetnek, Bannon a gyanú szerint társaival több százezer adományozót károsított meg, amikor az amerikai–mexikói határra tervezett fal megépítésére összegyűjtött 25 millió dollár egy részét saját céljaikra használták fel.

HIRDETÉS - AIP

Kegyelmet kapott továbbá a CNN szerint Elliott Broidy üzletember és két rapper, Lil Wayne és Kodak Black is. Broidy Trump egyik támogatójának számított. Az amerikai hírtelevízió honlapja ugyanakkor arról nem számolt be, hogy a távozó elnök magának vagy a családjának elnöki kegyelmet biztosítana.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Amerikai Egyesült Államok, Donald Trump, elnök, kegyelem, Steve Bannon


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

Nincs alku?

Nincs alku?

Maga a rendszerváltás is ilyen alku volt; nem az utcai harcosoké, hanem a diktatúra képviselőivel egy asztalhoz ülőké volt a főszerep.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest