Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Öngyilkos lett a szintén egy öngyilkosság után elhunyt szlovák rendőrfőkapitányra valló tanú

Szerző: | 2021. február 13., 15:59 | Külföld

Szlovák rendőrautók a öngyilkosság helyszíne előtt (Fotó: Polícia SR - Bratislavský kraj/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A TV JOJ információi szerint öngyilkos lett Frantisek Böhm, akit többek között a volt szlovák országos rendőrfőkapitány korrupciós ügyeiről vallott – írja a pozsonyi Új Szó. Ahogy arról lapunk is beszámolt, Milan Lucansky még tavaly év végén próbált meg öngyilkosságot elkövetni, majd sikertelen kísérlet után elhunyt. A rendőrtábornok a Ján Kuciak-üggyel összefüggésben került börtönbe.

HIRDETÉS - AIP

A Denník N információi szerint a korábban a szlovák hírszerzésnél szolgáló Böhm öngyilkosságnál jelen volt a férfi fia is. A feleség állítólag meg akarta akadályozni az öngyilkosságot, és Böhm eközben, nem szándékosan lőtte meg a nőt. A feleséget az egyik pozsonyi kórházban ápolják.

Az öngyilkosságra Detrekőcsütörtök községben került sor péntek este. Az ügyet a Pozsony megyei rendőrség vizsgálja. Böhm több zajló rendőrségi akcióban is tanú volt, így Lucansky ellen folytatott „Júdás” fedőnevű ügyben is együttműködött a hatóságokkal – emlékeztet szombati cikkében az Új Szó.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Júdás, öngyilkosság, Szlovákia


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest