Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Letartóztatták El Chapo feleségét

Szerző: | 2021. február 23., 06:27 | Külföld

Emma Coronel. Fotó: Youtube

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emma Coronel Aispuro neve nem sokat mondhat sokaknak, de ha hozzátesszük, hogy a férjét Joaquín Guzmánnak hívják, akkor már nem is annyira meglepő, hogy a 31 éves mexikói-amerikai kettős állampolgársággal rendelkező hölgy a rendőrség látókörébe került.

HIRDETÉS - AIP

Guzmán El Chapo (Köpcös) gúnynéven híresült el. Ő vezette a mexikói drogkereskedelem egykor jelentős részét utaló Sinaola kábítószerkartellt, írja a HVG. Guzmán jelenleg kábítószer-kereskedelem, emberrablás, kínzás és gyilkosság miatt életfogytiglani börtönbüntetését tölti egy coloradói szuperbiztonságos börtönben. A mexikóiak gyakorlatilag azért adták ki az Egyesült Államoknak, mert tőlük már kétszer megszökött.

HIRDETÉS - AIP

Aispuro a Dulles repülőtéren lépett az Egyesült Államok földjére, és azonnal letartóztatták, a kábítószer-kereskedelemben való részvétel miatt. Nem tudni, hogy miért ment az Egyesült Államokba. Ma már bíróság elé is állítják.

Címkék: Emma Coronel Aispuro, Joaquín Guzmán, kábítószer


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest