Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

WHO: megfelelhetnek az előírt követelményeknek a Sinovac és a Sinopharm vakcinák

Szerző: | 2021. március 31., 14:43 | Külföld

Újonnan érkezett kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinák Tóth Imre veszprémi háziorvos Ördögárok utcai orvosi rendelőjében 2021. március 4-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Sinopharm és a Sinovac kínai gyógyszergyárak benyújtották a Covid-19 elleni védőoltásuk hatásosságáról tanúskodó adatokat, amelyek megfelelhetnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által követelt kritériumoknak – írja Borsonline.hu a WHO tanácsadó testületének elnökére hivatkozva.

HIRDETÉS - AIP

A WHO Stratégiai Tanácsadó Szakértő Csoportja (SAGE) reményét fejezte ki, hogy április végére elkészülnek a két védőoltással kapcsolatos ajánlások – jelentette be sajtótájékoztatóján Alejandro Cravioto. A vakcina gyártóinak előzetesen kérniük kell a szérumok felvételét a szakosított egészségügyi ENSZ-szervezet sürgősségi alkalmazásra javasolt védőoltásainak a listájára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Eközben a BBC arról adott hírt, hogy a Pfizer/BioNTech vakcina a fiatalok körében is igen jól működik. A 2260, a 12-15 éves korosztályba tartozó fiatal antitest reakciója 100 százalékos hatékonyságú, így a jelek szerint ebben a korosztályban is hatékony az oltóanyag.

Egy másik bejelentés szerint pedig a Pfizer és a Moderna vakcinával beoltottak nem fertőznek tovább, azaz nem kell tartani attól, hogy a második oltást követően már teljes vedettséget szerzettek megfertőziik ismereteiket, szeretteiket.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, Moderna, oltóanyag, Pfizer, Sinopharm, Sinovac, vakcina


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest