A brüsszeli genderideológia fertőzte meg Szájert – állítja egy bolgár kormánypárti politikus

A brüsszeli genderideológia fertőzte meg Szájert –  állítja egy bolgár kormánypárti politikus

Szájer József beszédet mond az Alaptörvény elfogadásának 5. évfordulós rendezvénysorozatához kapcsolódóan megtartott tudományos konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2016. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Georgi Markov bolgár politikus Orbán Viktor nagy rajongója, még könyvet is a magyar miniszterelnökről, akit látnoknak tart. Markov szerint Szájer József túl sok időt töltött Brüsszelben, ahol megfertőzte a homoszexualitás erről a Szabad Európa számolt be.

Georgi Markov bolgár politikus, a helyi kormánypárt képviselője, Az Orbán-jelenség című könyv szerzője a BNT1 nevű tévécsatornájának adott interjút, itt kérdezték meg tőle, hogyan fér össze a Fidesz melegellenes retorikája egy „brüsszeli bordéllyal”.

– Szájer 2006-tól kezdve EP-képviselő, és ezt az ember megfertőzték. 14 éven át reggeltől estig a gender-elméletet, a melegházasságot, a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, triszexuálisokat, poliszexuálisokat, transznemű embereket hallotta. Megfertőződött, elkapták. Ezért kéne az EP-képviselőknek csak egy ciklust Brüsszelben tölteniük – mondta Markov, aki azt hallotta egy barátjától, hogy az Európai Parlament kávézójában „párban ülnek a férfiak, mert megfertőzte őket a genderideológia”. Markov szerint az Isztambuli Egyezmény is azt mutatja, hogy az EU-ban a genderideológia uralkodik. – 14 éven át tömték Szájer fejét, amire azt mondta: Próbáljuk ki! Nagy a kísértés – fogalmazott Markov.

A képviselő gondoskodott arrról is, hogy Twitter-oldalán angol felirattal is megtekinthető legyen a kérdéses interjúrészlet:

Szájer Józsefről múlt hét kedden derült ki: rajta kapta a rendőrség, miközben egy Brüsszelben a kijárási korlátozások miatt illegális homoszexuális orgián vett részt. A politikus a rendőrök elől egy ereszcsatornán át kívánt elmenekülni, ám nem járt sikerrel. A hátizsákjában drogot is találtak, igaz, ezzel kapcsolatban azt állította, nem tudja, hogyan került oda.