A Tampa Bay Buccanners irányítója mentette ki egy lezuhant helikopter utasait a vízből

A Tampa Bay Buccanners irányítója mentette ki egy lezuhant helikopter utasait a vízből

A mentés az egyik rendőr szemszögéből (Fotó: Tampa PD)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Blaine Gabbert, a Tampa Bay Buccanners NFL-csapat második számú irányítója (Tom Brady „helyettese”) épp a testvéreivel jetskizett Florida partjainál csütörtökön, amikor a tengerbe zuhant egy helikopter nem messze tőlük. A Gabbert testvérek a helyszínre siettek, és kihalászták a vízből a helikopter utasait, írja a CNN.

A helikopteren három utas és a pilóta tartózkodott. Éppen a Peter O. Knight reptérre tartottak, amikor az elmondásuk szerin egy nagy durranást hallottak, majd a pilóta elveszítette az irányítást a gép felett, és zuhanni kezdtek. 

Sikeres kényszerleszállást hajtottak végre a tengerben, nagyjából száz méterre a parttól. A Gabbert testvérek ezt vették észre, és három jetskivel a helyszínre robogtak. Blaine Gabbert két utast mentett ki, a harmadikat az egyik testvére. A pilótát a pár perc alatt a helyszínre ért vízi rendőrök mentették ki.

A tampai rendőrség közzétette az egyik rendős testkamerás felvételét a mentésről: