HIRDETÉS
HIRDETÉS

A fogadóirodák Biden győzelmére játszanak

Szerző: | 2020. október 28., 19:51 | Amerikából jelentjük

Joe Biden támogatóihoz beszél egy kampányrendezvényen a dél-karolinai Columbiában 2020. február 11-én (Fotó: MTI/AP/Gerald Herbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Miamiból jelentjük:

A fogadóirodák adatai szerint 65 százalék körüli az esélye annak, hogy Joe Biden nyeri az amerikai elnökválasztást – derül ki az amerikai és brit bookmakerek összesített adataiból.

Hat nappal a választások előtt az amerikai fogadóirodák szerint 64,2 százalék az esélye, hogy Joe Biden nyeri az amerikai elnökválasztást, szemben Donald Trump 34,8 százalékával – derül ki hat vezető bookmaker iroda összesített adataiból. A Betfair, a Bovada, a Bwin, a Smarkets, a SpreadEx és a Vbet által közült információkat a Real Clear Politics foglalta össze. A hat fogadóiroda mindegyike 60 százalék feletti esélyeket ad Biden győzelmének. A legmagasabb eshetőség szerint ez a szám elérheti a 68 százalékot is.

A brit Oddschecker összesítése 65,2 százalékos esélyt ad a demokrata párti jelölt győzelmének. A 22 fogadóiroda adatai szerint Trump újraválasztása 34,8 százalékon áll.


HIRDETÉS

Az amerikai választásokat november 3-án tartják. Az előzetes szavazás már mindegyik tagállamban elkezdődött, több mint 70 millió amerikai már leadta voksát.

Címkék: Amerikai Egyesült Államok, amerikai elnökválasztás 2020, Joe Biden


HIRDETÉS
Gyilkossággal vádolnak egy vámosmikolai párt

Gyilkossággal vádolnak egy vámosmikolai párt

Miután az áldozatot becsalták a házba, bántalmazták: italosüveggel, tégladarabbal és kalapáccsal ütötték, amitől az asszony többszörös arckoponyatörést szenvedett, valamint több csigolyája és a bordája is eltört.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest