Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

A demokraták előnye nő Nevadában, Biden közel a győzelemhez

Szerző: | 2020. november 05., 18:37 | Amerikából jelentjük

Joe Biden, a Demokrata Párt elnökjelöltje integet beszéde után a Delaware állambeli Wilmingtonban 2020. november 3-án (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lukács Csaba jelenti Joe Biden választási központjából, Wilmingtonból!

HIRDETÉS - AIP

Helyi idő szerint csütörtök reggel röviddel kilenc után (Magyarországon délután 6) adatot szolgáltatott Nevada – a kaszinóiról híres államban korábban leálltak a folyamatos adatközléssel, arra hivatkozva, hogy csak időről-időre mondanak eredményt, amikor végeztek egy nagyobb adag levélszavazat megszámlálásával.

Csütörtök reggel még nagyjából 150 ezer szavazat állt feldolgozatlanul. A most közölt adatok szerint Biden előnye nőtt: 7 600-ról több mint 12 ezerre, így most már egy százalékkal vezet. Ez még nem elég a győzelemhez, hiszen a szavazatok közel 13 százaléka még nincs feldolgozva, de a tendencia azt jelzi, a demokratáknak nem kell aggódniuk. Ha a jelöltjük megnyeri ezt az államot, akkor eldől a verseny és Joe Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke.

Amerikából jelentjük – kattintson helyszíni tudósításainkért és híreinkért!

Címkék: Donald Trump, Joe Biden, Nevada


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest