Angelina Jolie Ukrajnába látogatott

Angelina Jolie Ukrajnába látogatott

Angelina Jolie Lvivben. Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Angelina Jolie amerikai színésznő az ENSZ menekültügyi főbiztosa különleges követe, és ebben a minőségében gyakran látogat a világ konfliktuszónáiba. Szombat délután egy lvivi (lembergi) kávézóban videózták le, miközben ukrajnai gyerekekkel találkozott. Viszont az ENSZ menekültügyi főbiztossága közlese szerint ez alkalommal nem az ő képviseletükben utazott Ukrajnába, hanem saját elhatározásából.

A videót készítő Majja Podgorodetszkaja állítása szerint Jolie meglepetésszerűen toppant be a kávézóba, ahol mosolyogva fotózkodott a rajongókkal, és autogrammot osztott. Lviv alapvetően nyugalmas város Ukrajna keleti és déli régióihoz képest, bár a hónap elejét e várost is érték orosz rakétatámadások.

Nem egyértelmű egyelőre, hogy pontosan mi Jolie látogatásának célja. A színésznő menedzsmentje eddig nem reagált a sajtó megkereséseire. Jolie egy hónappal ezelőtt Rómában már találkozott ukrajnai menekült gyerekekkel. Lvivben Jolie a vasútállomáson találkozott keletről menekült emberekkel.