Azonosították az Aradon holtan talált kislányt

Azonosították az Aradon holtan talált kislányt

Forrás: Arad Megyei Rendőr-főkapitányság

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Arad megyei rendőröknek sikerült fényt deríteniük annak a kislánynak a kilétére, akinek a holttestét szombaton este találták meg a város Buzsák nevű negyedében, egy temető mellett. A hatóságok ennek nyomán hétfőn este bevitték kihallgatásra a kislány mostohaapját.

A 23 éves férfi állítása szerint baleset történt: éppen fürdetni készült a gyerekeket, amikor a kislány megcsúszott, beütötte a fejét a kád szélébe, és meghalt. Az igazságügyi orvostani vizsgálat szerint viszont a kislány halálát a fejére mért ütések okozták. A férfi beismerte, hogy ő vitte a holttestet a mezőre, azt azonban tagadja, hogy ő gyújtotta volna fel. A mostohaapát őrizetbe vették, a bíróság kedden dönt arról, hogy 30 napos vizsgálati fogságba helyezik-e, az anyát és két gyerekét pedig egy gyermekvédelmi központba vitték.

A beszámolók szerint az áldozatnak egy három éves testvére is van, édesanyja pedig nemrég adott életet legújabb gyermekének.
A nyomozók többek között arra szeretnének magyarázatot kapni, miért nem jelentette a család a kislány eltűnését. A hatóságok szerint ugyanis a gyerek halála 24 vagy 48 órával a holttest megtalálása előtt következett be.

Címkék: gyilkosság, Arad