Biden elnök fiát kábítószerfogyasztással, illetve adóbűncselekményekkel vádolhatják

Biden elnök fiát kábítószerfogyasztással, illetve adóbűncselekményekkel vádolhatják

Két gramm crack-kokain. (Forrás: Wikipédia./Argv0)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Friss jelentések szerint az amerikai FBI úgy véli, elegendő bizonyítékkal rendelkezik ahhoz, hogy vádat emeljenek Hunter Biden, Joe Biden fia ellen adóbűncselekmény, illetve fegyvervásárlással kapcsolatos hamis nyilatkozattétel ügyében – írta a CNBC, a Washington Post beszámolója alapján.

A miniszterelnök fiának 2018 októberében kellett kitöltenie egy nyilatkozatot ahhoz, hogy egy maroklőfegyvert vásároljon, a nyilatkozatban ki kellett jelentenie, hogy nem fogyaszt és nem is függ semmilyen narkotikumtól.

Ifjabb Biden azt nyilatkozta a fegyver vásárlásakor, hogy nem fogyaszt semmilyen szert, attól függetlenül, hogy egy könyvében arról írt, abban az időszakban crack-kokaint fogyasztott.

Ezek után David C. Weiss delaware-i amerikai ügyésztől függ, hogy vádolni fogják-e Hunter Bident. Weiss 2020-ban indított kivizsgálást az elnök fiának adóügyeivel kapcsolatban.