Biden megkapta a harmadik oltást

Biden megkapta a harmadik oltást

Joe Biden megkapja a harmadik oltást. 8Fotó: Joe Biden/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Joe Biden amerikai elnök nyilvánosan kapta meg a koronavírus elleni ismétlőoltást. A közösségi oldalaira azt írta, hogy az első két dózishoz hasonlóan ez is biztonságos és egyszerű, írja a HVG.

Az elnököt a Fehér Házban oltották be. Az akció célja – Biden immunizálásán túl – természetesen a figyelemfelhívás volt az oltás fontosságára. Az Egyesült Államokban jelenleg érvényes szabályozás szerint a 65 éven felüliek, a krónikus betegségben szenvedők, illetve a kitett szakmák dolgozói jogosultak jelenleg a harmadik oltásra. Mindenkit a Pfizer vakcinájával oltanak.

Biden viccesen azt mondta, hogy „Tudom, hogy még nem nézek ki 65 évesnek, pedig már idősebb vagyok, ezért adatom be ma az oltást.” Az elnök egyébként 78 éves.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Hirdetés

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén