Djokovic csalódott, de elfogadja az ausztrálok döntését

Djokovic csalódott, de elfogadja az ausztrálok döntését

Djokovics az állítólagos pozitív covidteszt kézhez vételének napján beszél a saját alapítványa rendezvényén (Forrás: Novak Djokovic/Instagram)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Djokovic rendkívül csalódott a szövetségi bíróság döntése miatt, de elfogadja azt, és nem fog ellene fellebbezni. Mint közleményében megjegyezte: „Tiszteletben tartom a bíróság döntését, és együtt fogok működni az illetékes hatóságokkal az országból való távozásom ügyében.”

A hvg.hu híradása szerint a játékos hozzátette, hogy a következő időszakot pihenéssel tölti, melynek végéig nem kíván újabb állásfoglalást kiadni az ügyben.

„Kellemetlenül érzem magam, hogy az elmúlt hetekben én voltam a középpontban, és remélem, hogy most már mindannyian az általam szeretett játékra és a versenyre tudunk koncentrálni” – írta Djokovic, aki az Australian Open résztvevőinek is minden jót kívánt.

A teniszező végezetül családjának, barátainak, csapatának, rajongóinak, és külön a szerbeknek is megköszönte a támogatást.