Donald Trump és a first lady is megfertőződött

Donald Trump és a first lady is megfertőződött

Az újraválasztására készülő jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump formálisan is elfogadja az elnökjelöltséget a republikánusok konvenciójának utolsó napján a washingtoni Fehér Ház kertjében tartott ceremónián 2020. augusztus 25-én (Fotó: MTI/EPA/Polaris Images Pool/Erin Scott)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

FRISSÍTÉS

Donald Trump az imént jelentette be, hogy az ő és Melania Trump teszteredményei is poritívnak bizonyultak, vagyis elkapták a koronavírus-betegséget.

Az amerikai elnök egyik közeli, vele az utóbbi napokban többször is találkozott tanácsadójánál, Hope Hicksnél pozitív lett a koronavírusteszt eredménye. Minthogy DonaldTrump és a first lady is kontaktszemélynek számít, mindketten karanténba vonultak - írja a HVG.

Jelenleg a teszteredményre várnak, amely még ma meglesz. Hicks a hét első felében együtt utazott az elnökkel az Air Frce One különgépen, illetve elkísérte őt kampányeseményekre is.

Trump azt tweetelte, hogy Hope Hicks szünet nélkül keményen dolgozott, pozitív teszteredményt produkált. Az elnök szerint ez szörnyű, ő és a felesége most a teszteredményre várnak, eközben pedig megkezdik a karanténfolyamatot.