Egy floridai iskolába egy hónapig nem járhatnak az oltott diákok

Egy floridai iskolába egy hónapig nem járhatnak az oltott diákok

A Centner Academy épülete Miamiban (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Centner Academy nevű miami magániskola 30 napos iskolalátogatási tilalmat ír elő a covid-19-oltást megkapó diákjainak. A tilalom oka az, hogy nehogy megfertőzzék az oltottak az oltatlanokat.

Mielőtt folytatjuk, szögezzük le, hogy ez hatalmas ostobaság, az oltással nem lehet megfertőzni senkit.

A diákok szüleinek küldött körlevélben a döntés indoklásául ezt írják: „Az esetleges, többi tanulóra, illetve az iskolai közösségre gyakorolt hatás miatt, a beoltott tanulók otthon kell maradjanak 30 napra mindkét oltásdózis után. A 30 nap elteltével akkor térhetnek vissza az iskolába, ha egészségesek és tünetmentesek.”

Egyúttal arra bíztatják a szülőket, hogy várjanak gyerekeik beoltatásával a nyárig, amikor lesz idő arra, hogy „esetleges fertőzés” veszélye csökkenjen. Az iskola korábban arra bíztatta a tanárokat is, hogy ne oltassák be magukat, illetve akik mégis beoltatják magukat, azok tartsanak távolságot a gyerekektől.

Vagyis az iskola vezetői komolyan azt hiszik, hogy az oltást el lehet kapni. A Business Insider megkeresésére megerősítették, hogy az oltás fertőzésveszéllyel jár az ember környezete számára. A lap által megkeresett (igazi) szakértők nettó őrültségnek nevezték ezt a fantazmagóriát.

Az iskolában nem a vakcinaellenesség az első befogadott áltudomány. Az intézménynek saját csontkovácsa van, aki a diákokat kezeli, a tanulóknak pedig erősen ajánlott kristályokkal meditálniuk.