Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor reggeli misével kezdte a napot Varsóban

Szerző: | 2020. december 01., 09:47 | EU

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő (j) megbeszélést folytat Varsóban 2020. november 30-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Adventi misére látogatott el Varsóban Orbán Viktor, derül ki a miniszterelnök közösségi oldaláról. – Advent. Roráte mise a varsói karmelitáknál – írta a kormányfő, és egy képet is megosztott a kedd reggeli istentiszteletről.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158792444066093

Ahogy korábban megírtuk, a magyar miniszterelnök hétfőn Varsóba utazott, ahol Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő fogadta. Egy héten belül immár másodszor egyeztetett egymással személyesen a két kormányfő. Mint emlékezetes, Magyarország és Lengyelország blokkolja az Európai Unió költségvetését és helyreállítási alapját azért, hogy ne lehessen az uniós pénzek kifizetését a jogállamisághoz kötni.

A hétfői másfél órás egyeztetést követően Piotr Müller lengyel kormányszóvivő elmondta, Lengyelország és Magyarország az Európai Unió német soros elnökségének új javaslataira vár az uniós költségvetési csomag kapcsán. A szóvivő szerint az uniós költségvetés kapcsán lehetséges az új megállapodás, ennek viszont összhangban kell lennie az uniós alapszerződéssel, a júliusi EU-csúcs záró következtetéseivel.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: jogállamiság, Mateusz Morawiecki, Orbán Viktor, Piotr Müller


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest