Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Holland néppárti képviselő Deutschnak: Ne küldjön több levelet

Szerző: | 2020. december 05., 13:42 | EU

Deutsch Tamás, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedves uram, kérem vegyen le a levelezőlistájáról. Túl gyakran küld propagandát, nem érdekel – információink szerint ezzel a minden címzett számára látható válaszüzenettel jelezte Peter van Dalen holland néppárti EP-képviselő pénteken frakciótársának, Deutsch Tamásnak, hogy nem kér a leveleiből.

HIRDETÉS - AIP

Deutsch Tamás pénteken Orbán Viktor Manfred Weber néppárti frakcióvezetőnek írt válaszát küldte szét egy európai parlamenti levelezőlistán, melyhez szinte minden képviselő és ott dolgozó munkatárs csatolva volt. Arra kapta ezt a választ a holland Keresztény Unió politikusától.

Mint megírtuk, furcsa közleményben válaszolt Orbán Viktor Manfred Webernek. Az MTI Országos Sajtószolgálatán keresztül kiadott közlemény címe is talányos: Orbán Viktor válasza Manfred Webernek  (EU-szamizdat nro. 3.) Mint Orbán írta, „az európai fősodratú média kirekeszti, mellőzi és letiltja azokat a gondolatokat, amelyek nem illenek abba a világképbe, amelyet ők sulykolnak nap mint nap. Ezt is el fogják hallgatni. Nekünk, közép-európaiaknak ez nem ismeretlen. Erre találtuk ki a szamizdatot. Írj, nyomtass, olvass, terjessz! Szam izdat, vagyis magunktól magunknak.” Hogy a közleményben mi a szamizdat, nehéz megmondani, bár lehet, hogy a Project Syndicate-ügyre célzott, arra, hogy a nemzetközi médiaszervezet oldala nem engedte lehozni válaszát Soros György írására. 

Deutsch Tamás egy másik levelet is küldött pénteken a a frakciótársainak, melyben arról írt, hogy már bocsánatot kért Manfred Webertől a gestapózásért. A magyar képviselő kijelentései miatt ugyanis Othmar Karas osztrák politikus vezetésével a frakció harminc tagja azt kezdeményezte, hogy zárják ki Deutsch Tamást a frakcióból. Deutsch azonban a levelében úgy érvelt, hogy mivel a bocsánatkérés megtörtént, a javaslatot vissza kell vonni.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Deutsch Tamás, Európai Néppárt, Európai Unió, propaganda


Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Az emberek hallatták a szavukat – így kommentálta a választási eredményt a győztes párt, a baloldali nacionalista Inuit Ataqatigiit. A koncessziós jogokat birtokló, kínai érdekeltségű cég nem adja fel a harcot.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest