Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor„nehéz brüsszeli járványhelyzetről” beszél

Szerző: | 2021. március 25., 15:36 | Belföld, EU

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön videókonferencián találkozik az európai uniós tagállamok kormányfőivel, előtte pedig V4-es csúcstalálkozón is részt vesz – számol be az MTI.

HIRDETÉS - AIP

A kormányfő a Facebookra csütörtökön feltett, „Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük” című videójában azt mondta: „a nehéz brüsszeli járványhelyzet” miatt videokonferencián találkoznak egymással az európai uniós tagállamok miniszterelnökei, előtte pedig lesz egy V4-csúcstalálkozó.

Mint hozzátette: „egyetlen témánk van, igazán fontos témánk, ez a vakcinahelyzet és a vakcinák beszerzése. Brüsszel vállalta, hogy a tagállamok számára beszerzi a vakcinákat. Ha ez sikerül, gyorsan megy, sok életet mentünk meg, ha lassan megy, akkor sok életet veszítünk”.

– Ezért ma arról fogunk tanácskozni, hogyan vehetjük rá Brüsszelt arra, hogy az eddigieknél sokkal gyorsabban, olajozottabban és hatékonyabban szerezze be azokat a vakcinákat, amelyekkel aztán mi, a tagállamok miniszterelnökei és kormányai életeket menthetünk – zárta mondandóját a miniszterelnök.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, Orbán Viktor, v4, vakcinahelyzet


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest