Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

“Orbán Viktor, Románia miniszterelnöke”

Szerző: | 2019. október 25., 09:38 | Határon túl

Orbán Viktornak nevezték Románia leendő miniszterelnökét a helyi médiában.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK


Néhány napja megírtuk: nem elég, hogy a világban sokan összetévesztik Budapestet Bukaresttel, most mindkét országban Orbán lehet a miniszterelnök. Budapesten ugye Orbán Viktor, Bukarestben pedig Ludovic Orban liberális pártvezért kérték fel a kormányalakításra.

HIRDETÉS - AIP

Azt viszont nem is gondoltuk volna, hogy mindjárt Romániában kezdődik az őrület – csütörtökön kétszer is Orbán Viktorként nevezték meg Románia leendő miniszterelnökét.

HIRDETÉS - AIP

A magyarbarátnak cseppet sem nevezhető Realitatea TV kezdte a sort, az egyik hírműsorában hosszan kiírva a képernyőre, hogy Orbán Viktort kinevezték Románia miniszterelnökének. A hülyeségvonatra aztán a távozó kormány vezetője is felült: Viorica Dăncilă a szociáldemokrata párt rendezvényén saját magáról beszélt egyes szám harmadik személyben, és szó szerint azt mondta: „nem gondoltam volna, hogy Viorica Dăncilă miniszterelnököt Orbán Viktor váltja”. Mondjuk, utólag legalább rájött, hogy tévedett, és a Viktort Ludovicra javította.

Címkék: Ludovic Orban, média, Orbán Viktor, Románia


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest