Leejtettek egy koronavírus-gyanús beteget – Videóval!

Leejtettek egy koronavírus-gyanús beteget – Videóval!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 32 éves angoltanárnő január végén tért haza Kínából Romániába, és rá pár napra jelentkeztek nála olyan tünetek, amelyek alapján koronavírus-fertőzés is elképzelhető (a nő egyébként nem Vuhanban, hanem attól 1500 kilométerre járt egy Kunming nevű településen).

A román hatóságok egy speciális egységet küldtek ki azért, hogy a beteget a jászvárosi járványkórházba szállítsák. A Monitorul de Suceava felvétele szerint a transzport nem volt túl sikeres – a speciális, zárt hordágyat a mentősök elejtették, amikor egyikük a mentőautó jeges fellépőjén elcsúszott. A történtekről készült videót megnézheti itt!

Az incidens után a Suceava megyei katasztrófavédelmi felügyelőség közleményben kért elnézést a történtekért. Szerintük sem a fertőzésgyanús nő, sem a hordágy nem sérült meg.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt