Medvegyev szerint Magyarország jövőre elfoglalja Kárpátalját

Medvegyev szerint Magyarország jövőre elfoglalja Kárpátalját

Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese felszólal nemzetbiztonsági tanács ülésén a moszkvai Kremlben 2022. február 21-én (Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Alekszej Nyikolszkij)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 A kemény kirohanásairól és trollkodásszámba menő kijelentéseiről elhíresült volt orosz elnök, Dmitrij Medvegyev, aki jelenleg az orosz nemzetbiztonsági tanács elnöki tisztségét tölti be, közzétette a Twitteren a 2023-ra vonatkozó jóslatait. Az előrejelzéseinek többsége kifejezetten valószínűtlen, ezért nehéz ezeket komolyan venni. Érdemes ugyanakkor megnéznünk, hogy milyen állításokkal szeretné felháborítani Medvegyev a nyugati közvéleményt. Mint a volt elnök a bejegyzésében megjegyzi: az új év közeledtével sokan teszik közé a vadabbnál vadabb előrejelzéseiket, mintha egymással versenyeznének. A következő tíz jóslattal Medvegyev is beszáll a versenybe:

  1. Az olaj ára hordónkénti ára 150 dollárra emelkedik, a gáz ára pedig meghaladja az 5000 dollárt ezer köbméterenként.
  2. Az Egyesült Királyság újra csatlakozik az EU-hoz.
  3. Az Egyesült Királyság visszatérése után az Európai Unió összeomlik; az euró megszűnik.
  4. Lengyelország és Magyarország elfoglalja az egykori Ukrajna nyugati területeit.
  5. Létrejön a Negyedik Birodalom, ami magába foglalja Németországot, annak szatellit államait, úgymint Lengyelországot, a balti államokat, Csehországot, Szlovákiát, a „Kijevi Köztársaságot” és más kitaszított területeket.
  6. Franciaország és a Negyedik Birodalom között háború tör ki. Európa fel lesz osztva, és Lengyelországot újra felosztják.
  7. Észak-Írország kiszakad az Egyesült Királyságból és csatlakozik az Ír Köztársasághoz.
  8. Az Egyesült Államokban polgárháború tör ki, Kalifornia és Texas függetlenednek. Texas és Mexikó szövetségre lép egymással. Elon Musk megnyeri az elnökválasztást több olyan államban, amelyek a polgárháború után a republikánusokhoz tartozik majd.
  9. Az összes nagy tőzsde és pénzügyi tevékenység elhagyja az Egyesült Államokat és Európát, és Ázsiába költözik
  10. A Bretton Woods-i monetáris irányítási rendszer összeomlik, ennek következtében összemolik az IMF és a Világbank is. Az euró és a dollár megszűnik globális tartalékvalutának lenni. Ezek helyett digitális fiat valutákat (amelyek mögött nem áll nemesfém fedezet) fognak használni.

A poszt végén Medvegyev ünnepi üdvözletet küld az „angolszász barátainak” és azok vidáman röfögő kismalacainak.

Címkék: Dmitrij Medvegyev