Medveürüléket kapott tesztelésre a Transindex a Csíki Csipsz gyártójától

Medveürüléket kapott tesztelésre a Transindex a Csíki Csipsz gyártójától

Medve Trutyi Forrás: Transindex videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Csíki Csips után különleges terméket kapott tesztelésre az erdélyi Transindex hírportál a Tiltott Csíki sört is előállító, és a csipszről írt negatív kritikát zokon vevő cégtől. Egy „Medve Trutyi” néven futó konzervet. A szerkesztőség egyik tagja védőöltözetben, kamera előtt nyitotta ki a dobozt. Így derült ki, hogy a konzervdoboz tényleg azt tartalmaz, amire számítottak: medveürüléket.

A videóban elhangzott, hogy a konzerv a „Székely termék” családjába tartozik. A termék egyébként az előállító honlapjáról 3450 forintért rendelhető. Ott azt írják, hogy az emberi fogyasztásra nem alkalmas, az eladásból befolyt összeget a medveproblémák megoldására, az erdélyi Medve Jóléti Programra fordítják.

A 444.hu felidézte, hogy az Erdélybe gazdaságélénkítésre küldött pénzekből több milliárd forint jutott a csíkszentsimoni csipszgyárnak, a céget vezető, az USA-ban embercsempészésért keresett Lénárd András pedig diplomataútlevelet kapott.