Nyolcan meghaltak egy indianapolisi lövöldözésben

Nyolcan meghaltak egy indianapolisi lövöldözésben

Képünk illusztráció (Fotó: Arpingstone, Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyolcan meghaltak és többen megsebesültek egy csütörtök éjjeli indianapolisi lövöldözésben, a FedEx létesítményénél – számolt be róla a BBC. A szemtanúk beszámolói szerint több lövés dördült, egyikük egy automata fegyverrel tüzelő férfit látott. Egyelőre magányos elkövetőről tudnak, aki a mészárlás után öngyilkos lett.

A hatóságok a történtekkel kapcsolatban nem tudnak további fenyegetésről. A közelben található egy nemzetközi repülőtér, ahonnan a FedEx Express teherszállító gépei indulni szoktak, de a menetrendet nem akasztották meg a történtek.

Genae Cook szóvivőnő szerint a kiérkező rendőrök nyolc sebesültet találtak, őket még a helyszínen halottnak kellett nyilvánítani. Sok más sérültet pedig kórházba szállítottak.

Az egyik meglőtt ember nagybátyja a WTTV-nek arról nyilatkozott: rokona a kocsijában ült, amikor a felkarján találat érte. De ő szerencsésen kiheverte, jelenleg kórházban van, tette hozzá Parminder Singh. Otthon aludtak éppen, amikor az unokahúgtól telefon érkezett, hogy lövöldöznek a FedExnél, mire azonnal a helyszínre siettek.

Az elkövető motivációjáról egyelőre nem tudni többet.