Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke lett

Orbán Viktor a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke lett

Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) kétnapos brüsszeli vezetőségi ülésének első napján, 2021. október 28-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét újra megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnökének a szervezet Brüsszelben zajló közgyűlésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken.

Az 1961-ben létrehozott jobboldali pártszövetség közösségi oldalán közzétett információk szerint a CDI elnöke továbbra is a kolumbiai Andrés Pastrana, a főtitkár pedig a spanyol Antonio López-Istúriz White. Az európai miniszterelnökök közül – Orbán Viktoron kívül – Szlovénia kormányfője, Janez Jansa, valamint a horvát miniszterelnök, Andrej Plenkovic tölt be alelnöki pozíciót a konzervatív pártszövetségben.

(MTI)

Címkék: Orbán Viktor