Orbán Viktor: Ilyenkor a választásokra kell összpontosítani, de most mégis Brüsszelbe kell menni

Orbán Viktor: Ilyenkor a választásokra kell összpontosítani, de most mégis Brüsszelbe kell menni

Orbán Viktor (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarország nemzeti érdekeit meg kell védenünk, a következő két napban Brüsszelben kell helytállnunk – jelentette ki Orbán Viktor szerdán az MTI-hez eljuttatott videóüzenetében.

Rámutatott: meg kell előznünk, hogy belesodorjanak bennünket egy háborús konfliktusba, nemet kell mondani azokra a javaslatokra, amelyek légi háborút eredményeznének Oroszországgal, meg kell akadályozni azokat a javaslatokat, amelyek az orosz agresszióval szembeni szankciókat ki akarják terjeszteni az energiaszektorra, és így nehéz, talán lehetetlen helyzetbe is sodornák Magyarországot.

A kormányfő kitért arra: már csak 11 nap van hátra a parlamenti választásokig, amely mindannyiunk számára nemcsak fontos, hanem sorsdöntő jelentőségű. Meg kell védeni mindazt, amit az elmúlt 12 évben Magyarországnak sikerült megvalósítania. Ilyenkor minden idegszállal és másodperccel a választásokra kell összpontosítani, de most mégis két napra Brüsszelbe kell menni, mert NATO és európai uniós csúcs lesz és olyan javaslatok vannak az asztalon, amelyekkel szemben Magyarország érdekeit meg kell védeni – mondta. Kampány ide-kampány oda, a következő két napban Brüsszelben kell helyt állnunk – jelentette ki a miniszterelnök.

A háború fejleményeiről itt olvashat!

 

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.