Románia leggazdagabb embere halhatott meg egy repülőbalesetben

Románia leggazdagabb embere halhatott meg egy repülőbalesetben

Autók lángolnak a repülőgép-szerencsétlenség helyszínén Milánó külvárosában 2021. október 3-án, miután egy öt utast és egy pilótát szállító kisrepülőgép egy irodaházra zuhant (Fotó: MTI/EPA-ANSA/Daniel Dal Zennaro)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Románia egyik leggazdagabb embere és családja halhatott meg egy milánió kisrepülőgép-balesetben.

Vasárnap egy üresen álló épületre zuhant egy magánrepülő Milánó külvárosában, a balesetben nyolc személy vesztette életét, mindannyian a repülőgépen tartózkodtak. A hírek szerint a gépet felszállás közben érte baleset.

A román sajtó értesülései szerint az áldozatok között van Románia egyik leggazdagabb embere, a dollármilliárdos Dan Petrescu, annak felesége és fia is. Egyes hírek szerint a gép pilótája az üzletember fia volt.

A 68 éves, román és német állampolgársággal is rendelkező Dan Petrescu volt a tulajdonosa a balesetet szenvedő magángépnek, melyet Romániában jegyeztek be. A több romániai bevásárlóközpontot birtokló ingatlanfejlesztő vagyonát 3 milliárd euróra becsülik.