Biliárddákót ragadott Orbán Viktor

Biliárddákót ragadott Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök (j) találkozója Belgrádban 2023. március 25-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Munkalátogatás keretében Szerbiába, Belgrádba utazott szombaton Orbán Viktor, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. A megbeszélés témái között szerepel Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei.

Az állami hírügynökség közben több fotót is kiadott már a találkozóról, ezek egyikén a kormányfő a szerb elnökkel éppen biliárdozik.

Orbán Viktor mellett Szijjártó Péter is Szerbiában van, a külügyminiszter a Facebook oldalán számolt be arról, hogy tárgyalni fog a szerb pénzügyminiszterrel.