Szijjártó Péter szerint szándékosan engedhették a pályára a szivárványos zászlós férfit

Szijjártó Péter szerint szándékosan engedhették a  pályára a szivárványos zászlós férfit

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2021. április 12-én Százhalombattán, a Novochem Kft. raktárkomplexumának átadásán (Forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az mondjuk, hogy a magyar himnusz alatt szivárványos zászlóval be lehet rohanni a pályára és ott lehet rohangálni az éppen a himnuszt hallgató meg éneklő magyar csapat előtt, az azt gondolom, hogy egy elfogadhatatlan és visszataszító provokáció – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a TV2-nek adott interjújában, melynek ezt a részletét a Facebook-oldalán osztotta meg.

Mindezt annak kapcsán mondta, hogy a müncheni Németország–Magyarország Eb-meccsen, a magyar himnusz alatt valaki berohant egy szivárványos zászlóval a pályára, ezzel tiltakozva az elfogadott, melegellenesnek tartott törvény ellen.

Hozzátette: „nagyon-nagyon nehezen tudom elhinni, hogy ilyen körülmények után ne lettek volna, vagy ne lehettek volna felkészülve az Allianz Arénában biztonság szempontjából a szervezők arra, hogy ilyen ne történhessen meg. Tehát én azt gondolom, hogy ez jogosan veti fel annak a gyanúját, hogy ez direkt volt”.

Címkék: Szijjártó Péter