Több embert lelőttek egy New York-i metróállomáson

Több embert lelőttek egy New York-i metróállomáson

Képünk csak illusztráció! A koronavírus-járvány miatt védőmaszkot viselő nő száll ki a metrókocsiból a New York-i Grand Central Terminal fejpályaudvarnál 2020. december 7-én. (MTI/EPA/Justin Lane)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cikkünk frissül

Több embert meglőttek egy brooklyni metróállomás peronján a kedd reggeli csúcsforgalomban – írja a The New York Times-ra hivatkozva a Hvg.hu. A rendőrség egy narancssárga láthatósági mellényt és gázálarcot viselő férfit keres. Azt közölték, hogy több fel nem robbant eszközt is találtak.

A CNN beszámolója szerint a tűzoltóság azt közölte, hogy 13 ember került kórházba, a hivatal szóvivője ugyanakkor nem közölt további részleteket a sérültek állapotáról.

A helyszínről készült felvételeken az látható, amint véres utasok fekszenek az állomás padlóján.

A rendőröket reggel fél kilenc körül hívták a 36. utcai metróállomáshoz, ahol a D, N és R vonalak áthaladnak a Sunset Parkon – közölte a rendőrség szóvivője. Az állomáson belülről füstről is érkezett bejelentés.

 

Címkék: támadás, New York