Magyar Nemzet 80

Magyar Nemzet 80

Magyar Nemzet 80 (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„...szellemünk kifejtésének e lap hasábjain nincs más korlátja, mint tulajdon lelkiismeretünk, tehetségünk és meggyőződésünk.” (Pethő Sándor)

Nyolcvan éve, 1938. augusztus 25-én jelent meg a Pethő Sándor alapította Magyar Nemzet első száma. Ebből az alkalomból szombat délután öt órakor a Magyar Hang című hetilap megemlékezést tart a budapesti Pethő Sándor utcában.

Magyar Nemzet 80

Hívják meg ismerőseiket a rendezvényre!

A délután 5 órakor kezdődő eseményen beszédet mond Jeszenszky Géza egykori külügyminiszter és történész valamint az alapító Pethő Sándor dédunokája, Pethő Tibor újságíró.

A megemlékezésen a napilap szellemiségét továbbörökítő Magyar Hang újságírói mellett a Magyar Nemzet egykori munkatársaival is találkozhatnak.

A 80 éves évfordulóval kiemelten foglalkozunk a Magyar Hang legfrissebb számában is, Pethő Tibor esszéjében az elmúlt évtizedek történéseit tekinti át.