Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Miről beszélget Kertész Mihály és Bódy Gábor a halál után?

Szerző: | 2019. január 02., 15:50 | Kultúra

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Izgalmas filmtervéről adott hírt Lichter Péter, a Fagyott május című „avantgárd horror” rendezője. Az alkotó harmadik játékfilmje Üres lovak címmel készül, és két legendás művész, Kertész Mihály és Bódy Gábor halál utáni beszélgetését mutatja be. A korszakos rendezőket Mácsai Pál és Rába Roland formálják meg, a diskurzust pedig hollywoodi klasszikusok, valamint „szerzői és avantgárd munkák asszociatív kollázsa kíséri”. A két legendás filmes párbeszéde nemcsak a filmtörténet releváns kérdéseire, de az alkotók személyes drámáira, belső vívódásaira is rávilágít majd. A film független finanszírozásban, állami támogatás nélkül készült, bemutatása pedig idén várható. A forgatókönyvet Lichter mellett Kránicz Bence és Roboz Gábor jegyzik.

HIRDETÉS - AIP


HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bódy Gábor, film, Kertész Mihály, Lichter Péter, Mácsai Pál, Rába Roland


Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Történelmet írt a magyar vívó. Csernoviczki Éva és Szatmári András kiesett. Salim Omar ötödik lett tékvandóban. Verrasztó Dávid, Mihályvári-Farkas Viktória és Hosszú Katinka döntőbe jutott.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest