Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szirtes Ági: Gothár egy érzelmi terrorista volt

Szerző: | 2020. február 22., 18:57 | Kultúra

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kadarkai Endre Világtalálkozó című beszélgetős műsorának legutóbbi adásában Klein Dávid hegymászó mellett a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Szirtes Ági tűnt fel, aki az 1982 óta létező Katona József Színház alapító tagjaként hosszú időn át dolgozott együtt a zaklatási ügye miatt az elmúlt három hónapban a figyelem középpontjába került Gothár Péterrel – számolt be a műsor vonatkozó részéről a 24.hu.

HIRDETÉS - AIP

Szirtes Ági mesélt a rendezővel töltött időről, ami szívritmuszavart okozott nála. „Egy érzelmi terrorista volt. (…) Engem nagyon kikészített a módszereivel. (…) Azt gondolta, hogy ha egy embert megaláz esetleg, meg piszkál, meg kiabál vele, akkor annyira kifordul az ember emberi mivoltából, hogy az arra készteti, hogy túllépjen a saját határain, és jól játsszon” – idézte a portál a színésznőt, aki csak bólogatott, mikor Kadarkai azt kérdezte tőle, elégtételt érzett-e a Gothár-ügy nyilvánosságra kerülése után.

A színésznő a színházi próbákon, a szünetekben, illetve az előadásokon is tapasztalható szörnyű hangulatról, az őszinte beszélgetések hiányáról, sőt, arról is beszámolt, hogy a műsor felvétele előtti estén a felmondás is megfordult a fejében, sőt, az intézmény ügyvezető igazgatóját, Máté Gábort is értesítette a döntéséről, amit aztán azonnal vissza is vont, hiszen „helyt kell állni, most ez nagyobb cselekedet, mint kígyózni.”

Máté Gábor: Nem vetődött fel a lemondásom | Magyar Hang

Önkritikus interjút adott a Katona József Színház vezetője Gothár Péter kipattant zaklatási ügye kapcsán.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gothár Péter, Szirtes Ági, Világtalálkozó, zaklatás, zaklatási botrány


Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Harmadik egyéni aranyérmét szerezte Tokióban, amivel történelmet írt. A kardvívás a múlt században hat évtizedig igazi magyar sportág volt, Szilágyi Áronnak köszönhetően ismét az lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest