Műteni kell az Örkény Színház legtöbbet játszó művészét

Műteni kell az Örkény Színház legtöbbet játszó művészét

Dóra Béla (Fotó: Az Örkény Színház Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több előadás elmarad az Örkény Színházban Dóra Béla műtétje miatt; a színész ebben az évadban nem is tud már színpadra lépni – írja az Örkény Színház Facebook-bejegyzésére hivatkozva a Hvg.hu. A teátrum közleménye szerint Dóra Béla sarokcsontját kell megműteni ezért legközelebb 2020 őszétől játszhatja újra szerepeit. „Sok türelmet kívánunk neki a biztos gyógyuláshoz!” – írják.

A közleményben hozzáteszik, mivel Dóra Béla a társulat legtöbbet játszó művésze, ezért ez a kiesése 12 előadásuk szereposztására és néhány már meghirdetett előadásidőpontra is hatással van. A legtöbb előadáson sikerül átosztani a szerepeit, ám négy előadás így is elmarad.

Örkény István Színház

Változások az Örkény Színház tavaszi műsorában Értesítjük tisztelt ... közönségünket, hogy az Örkény Társulatának művésze, Dóra Béla március közepétől nem tud színpadra lépni a futó évadban. Béla sarokcsontját meg kell operálni, ezért legközelebb 2020 őszétől játszhatja újra szerepeit. Sok türelmet kívánunk neki a biztos gyógyuláshoz!