Fotográfusok segítik a hazai orvosok és nővérek munkáját

Fotográfusok segítik a hazai orvosok és nővérek munkáját

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kortárs fotográfusokat tömörítő RANDOM is szeretné valamilyen módon meghálálni az egészségügyi dolgozók helytállását a jelenlegi nehéz helyzetben. A csoport Urbán Ádám fotográfus, a Random csoport tagja, szervezője és Mucsy Szilvia fotográfus a Random egyesület elnöke, illetve a Budapest FotóFesztivál igazgatója ötlete nyomán online fotóaukciót hirdetett, melyre pár nap alatt 54 neves fotóművész, fotóriporter, sajtófotós ajánlotta fel egy-egy munkájukat, köztük lapunk munkatársa Végh László is.

A képekre a RANDOM Facebook-oldalán publikált képgalériában, kommentben lehet licitálni, a kikiáltási ár mérettől, technikától és egyediségtől függetlenül minden esetben 5000 forint árról indul. Az aukció április 19. vasárnap éjfélig tart.

A RANDOM a befolyt összegből pedig a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványon keresztül a nővérek és orvosok munkáját szeretnék támogatni. A „leütési ár” közvetlen az egészségügyi alapítvány számlájára kerül.