Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hajdú Péter lesz a Mészáros-tévék vezetője

Szerző: | 2020. május 06., 20:08 | Kultúra

Magas szakmai színvonalú műsorokkal akarják szolgálni a nézőket – mondják.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hajdú Péter veszi át a tartalmában és arculatában is megújult, Life és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit május 11-étől.

HIRDETÉS - AIP

A Media Vivantis az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: „a tapasztalt televíziós szakember új lendületet adhat a két közkedvelt csatornának”. A cég megköszönte a Life és Ozone televíziót eddig irányító Ruff Zoltán munkáját, és sok sikert kívánt neki a jövőben.

HIRDETÉS - AIP

„Célunk továbbra is az, hogy magas szakmai színvonalú műsorokkal szolgáljuk a nézőket” – írták a közleményben.

A Life Tv és az Ozone Tv korábban az Origót is kiadó New Wave Media Zrt.-hez tartozott. A cég Kesma számára való odaajándékozása után Mészáros Lőrinc felesége szerezte meg a csatornákat. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla vezette az Echo Tv-t, ám amikor tavaly tavasszal összeolvadt a Hír Tv-vel, Vaszily Miklóssal egyszerre távozott.

Címkék: Hajdú Péter, Mészáros Beatrix, Mészáros Lőrinc


Hová tűntek a kilencesek?

Hová tűntek a kilencesek?

Valószínűleg tényleg megsemmisülhetett Caesar egyik kedvenc légiója, csak épp nem akkor és nem ott, ahol azt még ma is sokan hiszik. Régészeti oknyomozás a feliratok nyomán.

30

30

Hajlamos vagyok feltételezni: Tamási Áronnak igaza volt, amikor az Ábel-trilógia végén azt írta, azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest