HIRDETÉS
HIRDETÉS

„Szijjártó Péter a Lady Mrd fedélzetén megtervezi a magyar űrhajózás jövőjét”

Szerző: | 2020. szeptember 04., 09:08 | Kultúra

DrMáriás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Új képpel jelentkezett Facebook-oldalán a közéleti festészetéről is elhíresült DrMáriás. Az alkotás ihletője a magyar külügyminiszter, címe: „Szíjjártó Péter a Lady Mrd fedélzetén megtervezi a magyar űrhajózás jövőjét”.

– „Magyar embernek magyar világűrt!” – jelszóval kezdetét vette az a nagyléptékű kutatási projekt, melynek célja bebizonyítani Isten létezését. Egykor a szovjetek nagyszabású kutatásban bizonygatták, hogy Isten márpedig nincsen (Boga nyet!), azonban mára kormányunk hatására jó útra térve azzal együttműködésben az ellenkezőjét, azaz Isten létezését fogják bebizonyítani, ráadásul a legújabb kutatások szerint megoldják majd, hogy Jézussal fizikai valójában is találkozhassunk a bolygóközi térben – ironizál a festő.

Mint írja, a „nagyléptékű kutatási projekt” pillanatnyilag előkészítő fázisban van, ezért az űrhajós állapotot földi körülmények között szimulálják egy „Lady Mrd nevű szerény dereglyén, amely Jézus viszontagságos életének különböző fejezeteire emlékeztetet, különösen a Jézus elcsendesíti a vihart élményére, amelyre most szintén nagy szükség volna”.

Ennek megfelelően a projektvezető Jézus-képet emelve a magasba jelzi, hogy várhatóan hamarosan a magyar expedíció célba ér, ha máshogy nem, akkor e Lady Mrd hajócska speciális magyar űrhajóvá való alakítása által – zárja a kép magyarázatát a művész. Az alkotás látható lesz a pénteken nyíló tárlaton.

Címkék: drMáriás, Lady MRD, Szijjártó Péter, űrkutatás


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest