Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Többé nem áll színpadra Törőcsik Mari

Szerző: | 2020. november 14., 16:11 | Kultúra

Törőcsik Mari (Forrás: Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A magyar-osztrák határnál, Velemben él a 84 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki nemrég a Best Magazinnak adott interjút, és amelyből kiderült: a gyerekei tartják életben, értük él – írja a Telex. 

HIRDETÉS - AIP

„A színháztól már elbúcsúztam. Sokáig reménykedtem abban, hogy játszani fogok még a Nemzetiben. Hát nem. Vége. Befejeztem. Ez is elmúlt, mint sok minden más. De ami volt, annak így vagy úgy nyoma marad. Szerettem nagyon, ha megtapsoltak. De vigyáznom kell, nehogy hörghurutot kapjak. A tüdőgyulladás nekem a véget jelentené” – idézte a Bors Törőcsiket.

HIRDETÉS - AIP

A színésznő hozzátette, filmben és színpadon sokszor meghalt már, a valóságban pedig már volt klinikai halott, de visszatért ebből az állapotból. „Még itt vagyok, mert még mindig azt mondom: élni jó! Még akkor is, ha olykor szörnyű nehéz” – nyilatkozta a Best Magazinnak. Az elmúlt években a színésznő többször is kórházban volt, a hírek szerint hol köhögő rohammal, hol más rosszulléttel került be.

Címkék: Nemzeti Színház, tüdőgyulladás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest