Elhunyt az AWS 29 éves énekese

Elhunyt az AWS 29 éves énekese

Siklósi Örs (Fotó: Facebook/AWS)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszakadt szívvel tudatjuk veletek, hogy tegnap, február 5-én társunk, barátunk, testvérünk, Siklósi Örs 29 éves korában hosszú küzdelem után távozott közülünk – tudatta az AWS zenekar szombaton a Facebook-oldalán.

Mint írták, Siklósi Örsnél júliusban diagnosztizáltak leukémiát. „Januárban tervezett kiállni elétek és a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegséggel kapcsolatban. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, amit kiegészített zenekaros felállással, nyáron készült volna az AWS legújabb, ötödik nagylemeze és ősztől indultak volna újra a koncertek. Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség” – írták.

A modern metál zenét játszó AWS 2018-ban lett széles körökben ismert, amikor Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dalt. A zenekar ezt követően a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon bejutott a döntőbe is.

Címkék: zene, gyász, leukémia