Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Alig volt valaki kíváncsi a Golden Globe-díjátadóra

Szerző: | 2021. március 03., 16:01 | Kultúra

Jelenet a Borat utólagos mozifilmből.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rendkívül kevesen nézték az idei Golden Globe-díjátadót, nyilván elsősorban azért, mert valódi rendezvény helyett csak egy virtuális átadót tartottak. A Nielsen előzetes közönségmérése szerint hatvan százalékkal kevesebben érdeklődtek, mint tavaly. A 18-49 éves korosztályból 5,4 millióan voltak kíváncsiak, ami a legalacsonyabb nézőszámot jelentheti azóta, hogy az NBC 1996-ban visszavásárolta a közvetítés jogát. A brit The Guardian cikke szerint tavaly végül 18,5 millióan ültek a képernyő elé, és az 5,4 milliós szám idén is emelkedhet még némiképp.

HIRDETÉS - AIP

Az idei virtuális esemény házigazdái Tina Fey és Amy Poehler voltak. Dráma kategóriában a legjobb film A nomádok földje lett, vígjátékban a Borat utólagos mozifilm. A legjobb színészeknek Chadwick Boseman-t (Ma Rainey – A blues nagyasszonya – dráma), illetve Sacha Baron Cohen-t (Borat utólagos mozifilm – musical/vígjáték), míg a legjobb színésznőknek Andra Day-t (The United States vs. Billie Holliday – dráma) és Rosamund Pike-ot (Fontos vagy nekem – vígjáték) választották. A legjobb rendező Chloé Zhao (A nomádok földje), a legjobb forgatókönyvíró Aaron Sorkin (A chicagói 7-ek tárgyalása) lett. A legjobb sorozat dráma kategóriában A korona, vígjátékban a Schitt’s Creek, minisorozatok közt pedig A vezércsel volt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: film, Golden Globe, Golden Globe-díjátadó, sorozat


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest