Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

Szerző: | 2021. július 21., 11:53 | Kultúra

Esti nyüzsgés a debreceni Campus Fesztiválon (Fotó: Campus Fesztivál)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A debreceni Nagyerdőben szerda délután megnyitja kapuit a Campus Fesztivál – közölte a rendezvény sajtófőnöke az MTI-vel. Bakó Csaba közleménye szerint négy napon át várják a fesztiválozókat: a MOL Nagyszínpadot a PG Csoport és Pál István Szalonna bandájának közös produkciója nyitja meg, majd Szabó Balázs, Horváth Tamás és a Bagossy Brothers Company folytatja a sort.

HIRDETÉS - AIP

Az idei Campuson 200 zenés formáció, több mint 1100 zenész 14 színpadon, megannyi magyar kedvenc látható majd a következő napokban műfaji korlátok nélkül. Ákos, Tankcsapda Majka & Curtis, Rúzsa Magdi, Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Yamina, Saya Noé, 4S Street, T. Danny és még sokan mások lépnek fel a Nagyerdei Stadionban és környékén.

A látogatók kényelmét 30 vendéglátóegység segíti, valamint számos egyéb szolgáltatás: a kerékpártároló 1000 bringát tud befogadni, de van taxiállomás, érték- és csomagmegőrző, változatos streetfood pontok, és visszatért a Job Street is, a legnagyobb régiós cégek utcája, az álláskeresők és állást kínálók találkozási pontja.

A Nagyerdei Víztorony földalatti galériájában az irodalomé a főszerep, nem marad el a népszerű mozi sem, ahogyan az óriáskerék is visszatért Debrecenbe. A Campus kiemelt helyszíne az Egyetem Tér: idén a Debreceni Egyetem 27 intézete kap bemutatkozási lehetőséget, például a sporttudományi intézet és a DEAC közös standján a sportot és az egészséges életmódot népszerűsítik, míg a klinikai központ az Országos Mentőszolgálat közreműködésével életmentési szimulációs bemutatókat tart.

A Campus Art programjai a tradicionális technikákat 21. századi köpenybe öltöztetik, ott a kézműves alkotóprogramok mellett megjelennek performanszok, kortárs tánc, zsonglőrbemutató, szituációs színházi gyakorlatok is.

– A Campus Fesztivál fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is: az idei VIP fogadáson befolyt összeget a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi István Alapítvány számára ajánlják fel – közölte a sajtófőnök.

Bakó Csaba hozzátette: a fesztivál területe 10 hektár, összesen 8 kilométer kordon és mobil kerítés veszi körül. Idén ismét a Pallagi út – Nagyerdei körút kereszteződésében található a főbejárat és a rendezvény területére kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A 18. életévüket be nem töltött látogatók védettségi igazolvánnyal vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a fesztivál területén.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Campus Fesztivál, Debrecen, zenei fesztivál


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast: – Na, hol nem fogunk megöregedni?!

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest