A Budapesti Fesztivál zenekar beköltözik a nappalikba

A Budapesti Fesztivál zenekar beköltözik a nappalikba

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Most eljött az intim, otthoni zenehallgatás és a néhány fős kamarazene ideje, hiszen nem szabad egy zenekarnyi zenészt és a közönséget egy zárt térben összezsúfolva veszélynek kitennünk. De zenére szükség van, ilyenkor még inkább" - mondja Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar vezetője. Ezért is indítják útra március 16-án az online Karanténesteket, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek.

Az online követhető kamarakoncerteket a zenekar próbaterméből közvetítik minden este 19:45-kor, ezeket a www.bfz.hu oldalon, illetve a zenekar Facebook-oldalán lehet figyelemmel követni. A következő napok programja ide kattintva érhető el.

A BFZ arra kéri a hallgatókat, ha tehetik, támogassák a zenekar tagjait, akiknek a sorozatos koncertlemondások komoly bevételkiesést jelentenek.