Egy olyan hetilap mindennapjairól szól Wes Anderson új filmje, mint a Magyar Hang – Videóval

Egy olyan hetilap mindennapjairól szól Wes Anderson új filmje, mint a Magyar Hang – Videóval

Jelenet Wes Anderson The French Dispatch című filmjének előzeteséből.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magunkra ismertünk, miután megnéztük Wes Anderson (A Grand Budapest Hotel, Holdfény királyság, A fantasztikus Róka úr) rendező új filmjének szerdán közzétett előzetesét.

A film egy hetilap, a The French Dispatch szerkesztőségének mindennapjairól szól, és nem volt nehéz magunkra ismernünk. Hetilapunkat nyomdába küldés előtt például mi is kinyomtatjuk, és a falra ragasztjuk, hogy a szerkesztők átláthassák a teljes lap szerkezetét. Így tesznek Wes Anderson szereplői is a film előzetesének egyik jelenetében. Azt azonban nem állítjuk, hogy lapunk újságírói annyira nagy nevek volnának, mint a The French Dispatchben feltűnő sztárok, hiszen az alkotásban feltűnik majd Benicio del Toro, Edward Norton, Christoph Waltz, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Tilda Swinton és Owen Wilson is. A szigorú főszerkesztőt, akinek az irodájában tilos sírni, az Anderson filmek majdnem kötelező színészcsillaga, Bill Murray alakítja.

Mi már nagyon várjuk, hogy összehasonlíthassuk: Wes Anderson „szerkesztőségében” is úgy mennek-e a dolgok, ahogy a Magyar Hangnál, például nekik is egy másik országban kell-e nyomtatniuk a lapjukat. Az Egyesült Államokban a nyár közepén kerül mozikba az alkotás, magyar premierről egyelőre nincs hír.