Elhunyt Luke Perry színész

Elhunyt Luke Perry színész

Luke Perry egy 2017-es kerekasztal-beszélgetésen a kaliforniai Anaheimben (Fotó: Gage Skidmore/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ötvenkét éves korában hétfőn kaliforniai otthonában agyvérzés következtében halt meg Luke Perry. A színész szóvivője, Arnold Robinson szerint Perryvel volt a családja, köztük két gyereke, menyasszonya, volt felesége, a szülei, valamint testvérei és barátai.

– A család minden együttérzést és minden, világszerte Luke-ért elmondott imáért hálás, viszont szeretnék csendben gyászolni Perryt; ezért nem szeretnének megszólalni az ügyben – idézte a BBC Robinsont.

A leginkább az 1990 és 2000 között futó Beverly Hills 90210 című sorozatból is ismert színész még múlt hét szerdán kapott agyvérzést, akkor kórházba szállították. A korábbi kórházba szállításával egy időben a Fox jelezte, újraéleszti a Beverly Hillst, ahol egyébként Perry Dylan McKay karakterét játszotta, és a széria hat korábbi főszereplője is visszatér idősebb kori önmagát alakítva.

A színész egyébként nem bánta, hogy folyton Dylannel azonosították. „A halálomig hozzá fognak kötni, de igazából egyáltalán nem bánom. Én alkottam meg Dylan McKayt, ő az enyém” – idézte most a színész ezzel kapcsolatos véleményét a The Hollywood Reporter.

Beverly Hills, 90210 - Intro - Serienoldies

Das Intro-Video aus der 2. Staffel zu Beverly Hills, 90210. Mehr zur Serie findet ihr auf http://www.serienoldies.de/serien/beverly-hills-90210/

Perry egyébként jelenleg a Riverdale című sorozatban játszott, a széria harmadik évada megy éppen, a 22 epizódból tizennégyet sugároztak már.

Emlékezetes volt feltűnése Luc Besson 1997-es Az ötödik elem című sci-fijében, ahol mindössze nyolc másodpercet szerepelt a film legelején.

The Fifth Element

New York cab driver Korben Dallas didn't mean to be a hero, but he just picked up the kind of fare that only comes along every five thousand years: A perfect beauty, a perfect being, a perfect weapon. Together, they must save the world.