Ezúttal Márki-Zayt festette meg drMáriás

Ezúttal Márki-Zayt festette meg drMáriás

DrMáriás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A politikai élet szereplőit előszeretettel vászonra álmodó művész, drMáriás ecsetét nem kerülhette el az ellenzék újdonsült miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter sem.

Az előzőekhez hasonlóan a hódmezővásárhelyi polgármesterről szóló alkotás is szép hosszú címet kapott a festőtől: „Márki-Zay Péter megkorbácsolt kislányokból verbuvál Ku-Klux-Klan terroristacsapatot a hódmezővásárhelyi kukoricásban Soros-pénzből békés kormányunk megdöntésére Rákay Philip szerint Fernand Léger műtermében”. A Magyar Hang rögtönzött műalkotás-cím elemző csapata szerint a címben a hangsúlyos rész a „Rákay Philip szerint”.

A most elkészült festményről azt is megosztotta a művész a Facebook-bejegyzésében, hogy akril vászonra készült, 80 x 100 cm méretben.
 
DrMáriás magyarázatot is fűzött a műhöz, amit változatlan tartalommal, csonkítatlanul közlünk: „Márki-Zay Péter nagyon gonosz ember. Nem tudjuk igazából, hogy gonosz-e, de az ellenkezőjét se bizonyította még senki, így mi más is volna. Ez bizonyítja azt, hogy Soros-bérenc, még akkor is, ha nincs pénze, mert az még nem jelenti azt, hogy azt ne Sorostól kapta volna. Amúgy Gyurcsány küldte Amerikába kémkedni, ezért akarja most betiltani a Békemenetet úgy, hogy még kormányra se került. Nem csoda, hogy most azért, hogy megtévessze a magyar embereket, egy gyermek-tánccsoportból akar terroristacsapatot szervezni Hódmezővásárhelyen, ahol esténként a környékbeli kukoricásban titokban felolvasnak egymásnak a bibliából, tilinkóznak, Justin Bieber számokat hallgatnak és angolul tanulnak. Ezek után egyértelmű, hogy Márki-Zay Péternek el kell tűnnie a magyar közéletből.”
 

 

Az elkészült festményt itt tudja megtekinteni: