Gulyás Gergellyel fotózkodott John Travolta

Gulyás Gergellyel fotózkodott John Travolta

Káel Csaba, Ella Bleu Travolta, John Travolta és Gulyás Gergely 2021. augusztus 25-én, Budapesten (Fotó: Gulyás Gergely Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Káel Csaba filmügyi kormánybiztossal és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel is találkozott szerdán a Budapestre érkezett John Travolta, aki lánya Ella Bleu Travolta magyarországi filmforgatását nézte meg. A négyük között lezajlott találkozóról közös kép is készült, melyet Gulyás Gergely osztott meg Facebook-oldalán.

A Hvg.hu számolt be arról a nap folyamán, hogy megkezdték a Get Lost című film forgatását a turai kastélyban, amelyben jelenleg a miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó cég üzemeltet egy 19 szobás szállót. Ebben a filmben játszik Travolta lánya.

A filmhez a turai kastély mellett több más magyarországi helyszínen is forgatnak jeleneteket. A Nemzeti Filmintézet is 180 millió forintos gyártási támogatással járul hozzá a produkcióhoz. A történet egy fiatal lányról szól, aki egy európai utazás során misztikus mesevilágba csöppen. Az Alice Csodaországban-adaptációban Magyarország jelenik meg Csodaországként.

Azt már a Blikk írta meg, hogy John Travolta amellett, hogy meglátogatja a forgatást, a Nemzeti Filmintézet vezetőivel is találkozik.