Kórházba került Kóbor János

Kórházba került Kóbor János

Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kórházba került Kóbor János, az Omega legendás frontembere – írja a Blikk. A lap információi szerint néhány napja rosszul lett és felesége vitte be a kórházba, ahol bent is tartották. Az nem tudni, hogy mit találtak az orvosok, de a barátok aggódnak a zenész egészsége miatt, hiszen korábban többször is jelezte, hogy nem oltatja be magát a koronavírus ellen.

Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia azt mondta, hogy Kóbor Jánosnak kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát.

A lap kereste a zenészt és feleségét is, ám egyiküket sem érték utol. Molnár György, az Omega gitárosa azonban megerősítette a lapnak a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

Címkék: Omega, Kóbor János