Kovács Ákos egy temetésről posztolva árult koncertjegyet

Kovács Ákos egy temetésről posztolva árult koncertjegyet

Kovács Ákos koncertje az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ifjúsági programján, a Forráspont esten a Papp László Budapest Sportarénában 2021. szeptember 10-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A közösségi médiás oldalán számolt be arról Kovács Ákos Kossuth-díjas előadóművész, hogy rész vett az őt ismertté tevő 90-es évekbeli szintipopzenekar, a Bonanza Banzai egykori menedzsere, a közelmúltban elhunyt Fábián Tibor temetésén.

Ákos egy korábbi bejegyzésében úgy fogalmazott Fábiánról, hogy „ha ő annak idején nem visz be minket a Lemezgyárba, valószínűleg minden másképp alakul”. Az énekes úgy mutatta be a Bonanza Banzai mendzserének szerepét, hogy 1988 őszétől egészen az 1994-es búcsúkoncertig a zenekar életének napi szervezője és szereplője volt. Ákos maga árulta el ugyanebben a bejegyzésében, hogy a munkakapcsolatuk megszűnése után még vagy 15 évig minden lemezborítóm köszönetrovatába beírta a nevét, mert hálás volt neki.

Az énekes csütörtöki, Fábián temetéséről szóló soraiban pedig úgy fogalmazott, „vele az életünk fontos fejezete és egy szép korszak szállt sírba. Nyugodjon békében!”.

Ezt követően a temetéséről beszámoló és Fábián Tiborról megemlékező bejegyzés szokatlan módon folytatódott, az énekes elhelyezett egy linket is, melyen a következő, Baranya megyei koncertje kapcsán buzdította jegyvásárlásra közönségét. Egyébként a linket teljesen felesleges volt elhelyezni a posztban, ugyanis annak megjelenésekor, csütörtökön este lezárult az elővételes, kedvezményes jegyváltási lehetőség, már csak teljes áron (7 ezer Ft) lehetséges Ákos koncertjegyhez jutni. A Baranya megyei koncerten felül egy további, nagyváradi koncertre is invitálta közönségét Fábián Tibor temetése „apropóján” a dalszerző.