Lengyel Tamás az Eszenyi-visszatérésről: Az üzlet az üzlet

Lengyel Tamás az Eszenyi-visszatérésről: Az üzlet az üzlet

Eszenyi Enikő és Stohl András a Vígszínház A testőr cím előadásába (Fotó: Vígszínház.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ironikus hangvételű posztban reagált arra Lengyel Tamás, hogy a Blikk cikke szerint a botrányok után visszatér a budapesti színpadra Eszenyi Enikő. A Vígszínház korábbi igazgatója, akit egy sor kollégája vádolt meg agresszív viselkedéssel, egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, bár az Álarcos énekesben látható volt egy rövid időre.

Az év elején aztán Facebook-oldalán számolt be róla a színésznő, hogy elhivatott színészhallgatókkal nemzetközi alkotóközpontot hoztak létre Csengerben. Kiderült továbbá, hogy a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának is zsűritagja lesz.

A Blikk megtudta továbbá, hogy Eszenyi a Játékszín igazgatójával, Bank Tamással kezdett egyeztetni egy esetleges visszatérésről. Ebből talán hosszú távú együttműködés is lehet. Vecsei H. Miklós pedig korábban arról beszélt a bulvárlapnak: ha Eszenyinek nem lesz hová vinnie a darabját, hozzá a Trip hajóra bármikor mehet vele. Sőt, készül olyan darab is, aminek az egyik szerepére fel szeretné majd kérni.

„Az üzlet az üzlet. Mindegy, hogy alig telt el egy perc, mindegy hány ember ment tönkre, mindegy, milyen hatással van a közegre, csak a lovetta jöjjön. A traumák nem számítanak, SHOW MUST GO ON” - fűzte hozzá a visszatéréshez Facebook-oldalán Lengyel Tamás színész.