Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Gajdics Ottó a Hír Tv-be kerül igazgatónak

Szerző: | 2021. február 18., 17:33 | Média

Fotó: olvasónktól

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gajdics Ottót nevezték ki a Hír Televízió tartalmi igazgatójának, a Karc FM élére Pelyach Gergely kerül – értesült a PestiSrácok.hu.

HIRDETÉS - AIP

Gajdics Ottó a Karc FM főszerkesztői székéből a kormánypárti Hír Televízióhoz kerül, ahol tartalmi igazgató lesz. A PestiSrácok.hu cikke szerint ügyvezetői tisztségét Gajdics Ottó megtartotta a Karc FM-nél, a rádió új főszerkesztőjének pedig eddigi helyettesét, Pelyach Gergelyt nevezte ki.

– Nagy megtiszteltetésnek tartom a felkérést, bízom benne, hogy irányításommal a Karc FM és Hír Televízió tartalmi megújítása sikeres lesz, és méltó módon szolgálja a nemzeti polgári konzervatív közösséget – kommentálta a váltás a portálnak Gajdics Ottó, aki, mint ebből a nyilatkozatból is kiderül, továbbra is részt vesz majd a rádió irányításában.

Pelyach Gergely a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva kifejtette: folytatja a megkezdett munkát, tervei között az új műsorok indítása mellett a régiek megújítása is szerepel.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gajdics Ottó, Hír Tv, Karc FM, kormánymédia, média


Az EU segíteni fog a kulturális ágazatnak

Az EU segíteni fog a kulturális ágazatnak

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament a tagállamokkal együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy válság által sújtotta szektorok – így a kulturális ágazatok: például színházak, fesztiválok, zeneművészeti előadók, cirkuszok – a lehető leggyorsabban talpra állhassanak a járvány után.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest