Anyagi nehézségeik ellenére is meghirdette tizedik évadát az Átrium

Anyagi nehézségeik ellenére is meghirdette tizedik évadát az Átrium

Az Átrium (Fotó: Átrium Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-bejegyzésben köszönte meg támogatóinak az eddigi felajánlásokat az Átrium, és egyúttal bejelentette, meghirdetik a tizedik évadot – vette észre a Telex. A színház közlése szerint hamarosan elindul a jegyértékesítés az augusztus-szeptember-októberi előadásokra.

– Noha jelenleg nincs meg rá a biztos fedezet, bízva az elért eredményben, a ti támogatásotokban és ennek erejében, meg fogjuk hirdetni az Átrium tizedik évadát – olvasható a bejegyzésben.

A színház június utolsó napjaiban közölte, hogy miután 2021 novembere óta nem érkezett válasz a többlettámogatási kérelmükre, nem tudják tovább fenntartani a színházat, bezárnak.

A bejelentést követően rengeteg adomány érkezett hozzájuk. A főváros 30 millió forintos gyorssegélyre, a II. kerületi önkormányzat pedig 12 milliós támogatásra tett ígéretet, magánszemélyektől pedig mostanáig már több mint 40 millió forint gyűlt össze.

Címkék: adomány, Átrium, főváros